Політика конфіденційності

Справжня Політика конфіденційності персональних даних (далі - Політика конфіденційності) діє відносно всієї інформації, яку веб-ресурс «Технології Для Людей», розташований за адресою - tdl.com.ua, може отримати про Користувача під час використання сайту , програм і продуктів веб-ресурсу.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

1.1.1. «Адміністрація» - уповноважені співробітники на управління веб-ресурсом, що діють від імені веб-ресурсу Технології Для Людей, які організовують і здійснюють обробку персональних даних, а також визначають мету обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.

1.1.2. «Персональні дані» - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

1.1.3. «Обробка персональних даних» - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкова для дотримання Адміністрацією вимога не допускати поширення персональних даних Користувача без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.

1.1.5. «Користувач» - особа, яка має доступ до веб-ресурсу за допомогою мережі Інтернет і використовує веб-ресурс.

1.1.6. «Cookies» - невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером, що зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. «IP-адреса» - унікальний мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

1.1.8. «Веб-ресурс» - веб-ресурс ТОВ «Технології Для Людей», розташований за адресою tdl.com.ua

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Використання Користувачем сайту означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

2.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання веб-ресурсу.

2.3. Ця Політика конфіденційності застосовується лише до веб-ресурсу Технології Для Людей. Веб-ресурс не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступних на сайті.

2.4. Адміністрація не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем.

3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

3.1. Наведена Політика конфіденційності встановлює загальні вимоги до організаційних і технічних заходів обробки та захисту персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації при реєстрації на веб-ресурсі, при оформленні замовлення для придбання Товару або Послуг та під час надання Послуг.

3.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті Технології Для Людей в розділі про реєстрацію і включають в себе наступну інформацію:

3.2.1. ПІБ Користувача;

3.2.2. контактний телефон Користувача;

3.2.3. адреса електронної пошти (e-mail);

3.2.4. адреса доставки Товару;

3.2.5. місце проживання Користувача.

3.3. Веб-ресурс захищає Дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків і при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи ( "піксель"):

  • IP адреса;
  • інформація з cookies;
  • інформація про браузер (чи іншої програми, яка здійснює доступ до показу реклами);
  • час доступу;
  • адреса сторінки, на якій розташований рекламний блок;
  • реферер (адреса попередньої сторінки).

3.3.1. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин веб-ресурсу, що вимагають авторизації.

3.3.2. Веб-ресурс здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених фінансових платежів.

3.4. Будь-яка інша персональна інформація, не обумовлена вище (історія покупок, використовувані браузери і операційні системи і т.д.), підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики конфіденційності.

4. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА

4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація може використовувати в цілях:

4.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з веб-ресурсом Технології Для Людей.

4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Веб-ресурсу.

4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Веб-ресурсу, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.

4.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.

4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.

4.1.7. Повідомлення Користувача Веб-ресурсу про стан Замовлення.

4.1.8. Обробки і отримання платежів, підтвердження податку або податкових пільг Користувачем.

4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем пов'язаних з використанням Веб-ресурсу.

4.1.10. Надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені веб-ресурсу або від імені партнерів веб-ресурсу.

4.1.11. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.

4.1.12. Надання доступу Користувачеві на сайти або сервіси партнерів веб-ресурсу з метою отримання продуктів, оновлень і послуг.

4.1.13. Здійснення перекладу жестовою мовою за зверненням Користувача.

5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється протягом строку, необхідного для досягнення мети обробки, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач, у тому числі, погоджується з тим, що Адміністрація має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Веб-ресурсі «Технології Для Людей», включаючи доставку Товару.

5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.

5.4. При втраті або розголошенні персональних даних Адміністрація інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

5.5. Адміністрація вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5.6. Адміністрація спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або іншим негативним наслідкам, викликаним втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

6. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

6.1. Користувач зобов'язаний:

6.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Веб-ресурсом Технології Для Людей.

6.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

6.2. Адміністрація зобов'язана:

6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.

6.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики Конфіденційності.

6.2.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

6.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до персональних даних Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

6.3. Згоди Користувача.

Натиснувши кнопку «ПОГОДЖУЮСЬ», Користувач погоджується на обробку його персональних даних.

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини другої статті 8, частини другої статті 12 Закону України «Про захист персональних даних» ТОВ «Технології для людей» повідомляє про володільця, розпорядника, місцезнаходження, склад і мету збору персональних даних. Володільцем та розпорядником персональних даних, що обробляються, є ТОВ «Технології для людей», ЄДРПОУ 41594879 (м. Київ пр. Героїв Сталінграда, б. 14 оф. 1).

Місцезнаходження персональних даних: м. Київ пр. Героїв Сталінграда, б. 14 оф. 1. До складу персональних даних можуть включатися: ПІБ, адреса, відомості про стан здоров’я тощо.

Мета обробки персональних даних: здійснення перекладу жестовою мовою за зверненням Користувача. Третіми особами, яким передаються персональні дані, що обробляються, є: органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації, що належать до сфери їх управління, їх посадові особи, юридичні та фізичні особи, яким персональні дані, що обробляються, передаються під час здійснення перекладу жестовою мовою за зверненням Користувача.

ТОВ «Технології для людей» не реєструє, не накопичує, не зберігає, не адаптує, не змінює, не поновлює, не використовує та не зберігає персональні дані, визначені у ст. 7 Закону України «Про захист персональних даних».

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. Адміністрація, яка не виконала свої зобов'язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв'язку з неправомірним використанням персональних даних, відповідно до законодавства України, за винятком випадків, передбачених п.п. 5.2., 5.3. і 7.2. цієї Політики Конфіденційності.

7.2. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація не несе відповідальність, якщо дана конфіденційна інформація:

7.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

7.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією.

7.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.

8. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

8.1. До звернення в суд з позовом у спорах, що виникають із відносин між Користувачем сайту і Адміністрацією, обов'язковим є пред'явлення претензії (письмової пропозиції про добровільне врегулювання спору).

8.2. Отримувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії, письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.

8.3. При не досягненні угоди суперечка може буде передана на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.

8.4. До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем і Адміністрацією застосовується чинне законодавство України.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ

9.1. Адміністрація має право вносити зміни в Політику конфіденційності без згоди Користувача.

9.2. Зміни до Політики конфіденційності вступають в силу з моменту їх розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

9.3. Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти в розділ "КОНТАКТИ".

9.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою "https://tdl.com.ua/pages/view/politika-konfidencijnosti".